Županijsko natjecanje u poznavanju hrvatskoga jezika

Ove je školske godine naša škola bila domaćin učenicima i mentorima koji su ih pripremali za županijsko natjecanje u poznavanju hrvatskoga jezika. Nakon školskog natjecanja pravo sudjelovanja na žup. natjecanju dobilo je 23 učenika – 10 učenika sedmih razreda i 13 učenika osmih razreda.

Srdačnu dobrodošlicu u našu školu i uspješnost u rješavanju testova zaželjeli su im ravnatelj škole Ivica Tomljanović i predsjednik županijskog povjerenstva Mario Karakašić.

Među pozvanim učenicima bili su i učenici naše škole Lara Krznarić i Niko Zečević koji su pokazali da se odlično snalaze u zahtjevnim zadacima koji obuhvaćaju gradivo slovnice i povijesti jezika i pravopisa od 5. – 7. ili 8.r. Tako su i Lara i Niko osvojili 3. mjesto u županiji. Mentori su učenika Mario Karakašić i Martina Jurić. Čestitke učenicima i njihovim mentorima!!

Nakon natjecanja objavljena je ljestvica poretka. Ravnatelj škole podijelio je zahvalnice svim učenicima, mentorima kao i članovima prosudbenih povjerenstava. Učenici koji su osvojili prva tri mjesta, nagrađeni su prigodnim poklonima – knjigama.