ŽUPANIJSKI PRVACI U GRANIČARU

Danas, 8. svibnja 2023., naša je škola bila domaćin županijskog natjecanja u Graničaru za učenike i učenice razredne nastave.

Za nastup u školskoj ekipi graničara, učiteljice i učitelj razredne nastave predložili su 29 učenika i učenica 3. i 4. razreda naše matične i područnih škola. Nakon gotovo tromjesečne pripreme, odabrano je 12 najuspješnijih koji su danas predstavljali našu školu.

I ove su godine naši dječaci i djevojčice bili najuspješniji. Bez izgubljenog seta prvo su pobijedili učenike Katoličke osnovne škole Virovitica, a nakon njih i učenike Osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače.

Osvajanjem 1. mjesta izborili su pravo nastupa na regionalnom natjecanju koje će se održati 19. svibnja, na kojem će naša škola biti domaćin pobjedničkim ekipama ostalih četiriju slavonskih županija.

Učenici koji su nastupili za našu školu: Teo Štiks, Nataniel Jurković, Nika Babec, Laura Barčan, Lea Blažević, Noa Fereža, Leo Radić, Una Grdić, Ivano Božo, Niko Šitum, Petra Smetiško, Saša Babić i, u rezervi, Lara Marenić.

Učiteljice čiji su učenici sudjelovali u selekciji su Jasna Mikolić, Sanela Haić, Željka Krznarić,  Ivana Ternjej Stanivuković, Mateja Blažičević Mandić, Renata Kovač, te učitelj Vanja Mikina.

Voditelj i mentor: Mario Hrženjak