Utrka učitelja trkača VPŽ

Naša učiteljica geografije Neda Sivački i učiteljica informatike Doroteja Santi sudjelovale su na Utrci učitelja trčaka VPŽ.  

OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice proslavila je Dan škole, 2.6.2023., Utrkom učitelja trkača Virovitičko-podravske županije. Osim obilježavanja Dana škole, obilježen je i Međunarodni dan tjelesne aktivnosti (3.6.). Ta ideja promocije zdravog načina života i poticanja mladih na bavljenje sportom potekla je od ravnateljice škole Larete Žubrinić, ujedno i  velike zaljubljenice u rekreaciju i trčanje. Na ovoj rekreativnoj utrci od matične škole u Novoj Bukovici do Područne škole u Miljevcima na dužini od 5 km sudjelovalo je 17 sudionika iz 10 škola:   OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica, OŠ Mikleuš,  OŠ “Ivan Goran Kovačić” Zdenci, OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica,  Srednja škola Stjepana Sulimanca, Pitomača,  Industrijsko-obrtnička škola Slatina,  Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica,  OŠ “Davorin Trstenjak” Čađavica,  OŠ Josipa Kozarca Slatina,  OŠ Eugena Kumičića Slatina. 

Sve trkače, učenike i djelatnike škole pozdravila je i pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju gospođa Martina Bunić te je čestitala Dan škole, a trkačima zaželjela uspješnu i lijepu utrku!  

Učenici te škole sudjelovali su organizaciji utrke i pripremi poklona: izradom platnenih vrećica s logom škole, personaliziranih startnih brojeva, podjelom startnih paketa i medalja te nagrada. Učenici predmetne nastave sudjelovali su u utrci do nogometnog igrališta, a učenici razredne su navijali, posebno za pobjednike:  

Prvo mjesto osvojila je naša učiteljica Doroteja Santi, OŠ IBM Virovitica, 2. mjesto Tomislava Medvedović OŠ Eugena Kumičića Slatina, 3. mjesto Dejan Poje, OŠ Josipa Kozarca Slatina!  

Veliko hvala OŠ Vladimira Nazora u Novoj Bukovici na predivnoj organizaciji i druženju i čestitke svim učiteljima koji su istrčali Utrku učitelja VPŽ!