Sretan Božić svakome!

Prije tjedan dana snijeg je prigodno zabijelio našu školu koja je od početka mjeseca u blagdanskom raspoloženju. Vrhunac školske proslave Božića svakako je priredba koja je 20. prosinca održana u holu  za učenike, njihove roditelje i zaposlenike škole. Program su pripremili učenici predmetne nastave sa svojim mentorima, a puno su im pomogli i mali prijatelji iz razredne nastave i njihove učiteljice.

Na početku druženja pripovijedalo se o Isusu i njegovu rođenju, a upaljena je i četvrta adventska svijeća koja simbolizira mir.

Školski je zbor izveo nekoliko tradicionalnih i suvremenih božićnih pjesama uz pratnju solista na violini, gitari i saksofonu.

Veliki i mali recitatori govorili su o Badnjoj večeri, o proslavi Božića u našim domovima i izrazili dobrodošlicu Božiću.

Veliko iznenađenje svakako su bili mali reperi iz trećeg razreda koji su izveli malo drukčiju “Božićnu pjesmu”.

Svima prisutnima obratio se ravnatelj Ivica Tomljanović koji je pozvao učenike da malo podsjete svoje roditelje i učitelje (ako su slučajno zaboravili) kako istinski proslaviti Božić u svom srcu. Zaželio im sretan Božić i puno uspjeha u drugom polugodištu.

Veselo druženje kraju je priveo školski zbor izvedbom popularne pjesme “Sretan Božić svakome” kojoj su se pridružili i mnogi glasovi iz publike…

V. Zvečić