Školski maskenbal

U školskoj sportskoj dvorani  zanimljive i kreativne maske obilježile su 4.  ožujak. Dvoranom su zavladali kauboji i indijanci, ukrasile su ju dobre vile, šareni leptirići, rasplesane plesačice, glazbenici, kuhari, Cezari, gusari…

5

Zanimljiv maskenbalski program vodile su indijanka Bojana i dobra vila Ena. Stručni žiri  sastojao se od pet članica: liječnice Sanje, vile Vesne, dviju princeza Snježane i Larise te rokerice Marine.

1

Za najbolje maske izabrani su: cvrčak, anđeo, paun,  dimnjačar, vanzemaljac, strašilo, Charlie  Caplin, zid, domino i grašak. Za svoj trud i kreativnost u izradi maske nagrađeni su priznanjem i čokoladom.

2

Uslijedile su zabavne igre pod maskama. Prvi razredi natjecali su se u plesu s balonima, drugi u gađanju loptica u kutije, treći u nošenju balona palicama, a četvrti razredi u plesu sa stolicama.

3

Najbolji  i najspretniji osvojili su vrećicu bombona za svoj razred. Plesali smo, igrali se, zabavljali, počastili se krafnama i sokom  te razmišljali u što bi se mogli maskirati sljedeće godine.

672134

Karla Puž, Marta Vrdoljak i Lovro Švast  4.a