Rukometašice 5. i 6.r. državne prvakinje

Čestitke lavicama, državnim prvakinjama, i njihovoj mentorici/trenerici učiteljici Maji Grdić na osvojenom prvom mjestu na državnom natjecanju u Vinkovcima u kategoriji 5. i 6. razredi, rukomet, djevojčice.

Bravo djevojke, bravo Majo!

Zaslužile ste!

Ravnatelj Ivica Tomljanović, prof.

Na državnoj završnici koja se igrala u Vinkovcima za učenike petih i šestih razreda osnovnih škola školsko sportsko društvo „IBM“ Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice u rukometu za djevojčice osvojilo je naslov državnih prvakinja. U prvoj utakmicu pobijedile su Jelkovec 10:9. Virovitičanke su većim dijelom utakmice bile u prednosti i na kraju se plasirale u finale.

Za ekipu trenerice Maje Grdić su igrale: Lana Ištvanović, Klara Crnoja 6, Korina Velić, Leona Tumpić 1, Tea Strusa 2, Marta Premužić, Tena Dujmović, Lorena Rekić, Laura Oršulić 1, Paula Ištvanović, Mila Kurečić i Anja Šantić.

U finalnoj utakmici su bez većih problema nadjačale Buzet 16:7 – Ana Ištvanović, Klara Crnoja 5, Korina Velić, Leona Tumpić 1, Tea Strusa 5, Marta Premužić 1, Tena Dujmović, Lorena Rekić, Laura Oršulić 2, Paula Ištvanović, Mila Kurečić i Anja Šantić 2.

Mlade rukometašice nakon klupske državne završnice i na školskoj završnici su pokazale da pripadaju vrhu ženskog rukometa u svojoj generaciji.