Regionalno natjecanje u mini nogometu

Jučer 25.svibnja 2023. naše su male nogometašice nastupile na regionalnom natjecanju u mini nogometu koje je održano na terenu NK Croatie iz Đakova.

U prvoj utakmici uz puno borbenosti i trke, naše su djevojčice slavile rezultatom 2:0 protiv ekipe koja je prije dva tjedna osvojila regionalni turnir u futsalu, ŠŠD Slavonac Osnovne škole fra Kaje Adžića iz Pleternice.

Nakon utakmice pauze i odmora na red je došla utakmica protiv domaće ekipe, prvakinja Osječko-baranjske županije iz Osnovne škole Đakovački Selci.

U utakmici u kojoj nam je i neriješen rezultat donosio ukupno prvo mjesto i plasman na državno prvenstvo, naše su djevojčice odigrale točno onoliko koliko im je bilo potrebno.

Neriješenim rezultatom male Brlićke osvojile su 1.mjesto regije Istok i plasman na državnu završnicu gdje će se pridružiti našim djevojčicama i dječacima 3. i 4. razreda u Graničaru u borbi za naslov najboljih u državi.

Za našu ekipu su nastupale Sara Cincibuk, Anja Luce Uzelac, Eva Lorenu Šitum, Mia Bančić, Mia Drajić, Nera Jurković, Ana Kosanović, Magdalena Šuper, Laura Barčan i Nika Babec.

Voditelj: Mario Hrženjak