Obavijest-potpisivanje prijavnica za upis u srednju školu učenika osmih razreda

Poštovani roditelji/skrbnici i učenici osmih razreda, u nastavku obavijest i upute za dostavu prijavnica razrednicima za upis u srednju školu.

Termini za dostavu prijavnica razrednicima su:
  srijeda 22.7.2020. od 15 do 18h
  četvrtak  23.7.2020. od 9 do 12h.
 Navedeni termini su za slučaj ako učenik i roditelj/skrbnik nemaju mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu i nemaju digitalni potpis, popunjenu prijavnicu može ispisati razrednik, a učenik i roditelj/skrbnik dolaze osobno u školu i vlastoručno potpisuju prijavnicu.
Osim dolaska u školu i potpisivanja prijavnica, prijavnica se može dostaviti elektroničkim putem.
 Učenik može sam dohvatiti prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISpuSŠ. Nakon što su učenik i roditelj/skrbnik ispisali i vlastoručno potpisali prijavnicu, prijavnica se može dostaviti razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana).
Prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISpuSŠ može dohvatiti i razrednik te je poslati učeniku u virtualnoj učionici ili elektroničkim putem. Vlastoručno potpisana prijavnica dostavlja se razredniku osobno ili elektroničkim putem (slikana ili skenirana).
Ako učenik nema mogućnost ispisati popunjenu prijavnicu s prioritetnim programima obrazovanja, učenik i roditelj/skrbnik mogu je digitalno potpisati te dostaviti razredniku elektroničkim putem.
  Važno: Potpisanu prijavnicu elektroničkim putem može dostaviti samo roditelj/skrbnik i to, u pravilu, s elektroničke adrese koja je za kontakt roditelja/skrbnika navedena u e Dnevniku. Ako je roditelj/skrbnik poslao potpisanu prijavnicu s elektroničke adrese koja nije navedena za kontakt u e Dnevniku, razrednik treba kontaktirati roditelja/skrbnika telefonskim putem i provjeriti je li roditelj/skrbnik doista poslao potpisanu prijavnicu s te adrese.