Obavijest-kraj nastave

Dragi učenici,

zadnji je dan nastave s kojim završava nastavna godina.

Zadnji nastavni dan sam tradicionalno čestitao učenicima i učiteljima na njihovim uspjesima na smotrama i natjecanjima. Najučenicima na njihovom uspjehu u osnovnoškolskom školovanju. Ove godine čestitam svakom učeniku, učitelju, roditelju. Svi ste najbolji.

 

Posebna čestitka najučenicima škole. Danas popodne bit će dodjela priznanja, a tko su najučenik, najsportašica i najsportaš škole pogledajte na web stranici škole www.brlici.hr.

 

Pozdravljamo se i od naših osmaša.

Dragi osmaši, želim vam sreću i upis u željenu srednju školu.

 

Podjela svjedodžbi učenicima I. – VIII. razr. obavit će se u četvrtak, 9. srpnja prema rasporedu:

-u 9:00 sati učenicima putničke smjene

-u 10:00 sati učenicima gradske smjene

Pratite web stranicu škole radi mogućih promjena i obavijesti.

Zbog izvanredne epidemiološke situacije, ove godine neće biti organiziranog autobusnog prijevoza za učenike putničke smjene na podjelu svjedodžbi.

 

Za učenike koji kreću na dopunski rad, dopunski rad započet će u utorak, 30. 6. 2020. u 8:00 sati. Za one koji kroz dopunski rad ne uspiju ostvariti pozitivan uspjeh, 1. popravni ispit održat će se u utorak, 25. kolovoza u 8:00 sati, a 2. popravni ispit u ponedjeljak 31. 8. 2020 u 8:00 sati. O svemu će vas detaljno obavijestiti vaš razrednik. Nastava u školskoj 2020./2021. godini započet će u ponedjeljak, 07. rujna 2020. godine. Za sve informacije o udžbenicima i početku nove školske godine obavijesti će biti na web stranici škole i u lokalnim medijima – radio, portali.

Želim vam ugodne i sretne praznike.

Ravnatelj

Ivica Tomljanović, prof.