Niko Zečević najučenik i najsportaš škole

Velikom i svečanom priredbom danas je naša škola proslavila svoj dan. Srdačnu dobrodošlicu svim nazočnim gostima, umirovljenicima, roditeljima, učenicima i svim djelatnicima škole zaželio je ravnatelj prof. Ivica Tomljanović. Bila je to prigoda da se predstave najbolji učenici i njihovi mentori koji su ih pripremali za mnogobrojna natjecanja i smotre.

Tako su nagrađeni učenici koji su osvojili 1. 2. i 3. mjesto na županijskim kao i oni koji su sudjelovali na državnim natjecanjima kao i natjecanjima izvan Agencije za odgoj i obrazovanje. Posebice ističemo uspjeh naših sportaša ( čak 102)  koji su sudjelovali na 16 različitih natjecanja osvojivši mnogobrojna prva mjesta te značajne uspjehe na regionalnim natjecanjima. Svakako su to naše atletičarke koje su treće u državi i atletičari Krosa SN koji su se i ove godine okitili zlatom. Glasnim pljeskom dvorana je pozdravila sve trenere, voditelje svih sportaša, kao i sve ekipe sportaša.

U lijepom i svečanom ozračju dvorane mnogobrojni učenici su sa svojim učiteljicama pripremili raznovrstan program u kojem su se izmjenjivali ples, pjesma, riječ, gluma. U holu škole postavljena je izložba kojom je prikazan dio najvećih uspjeha s natjecanja te likovni radovi.

Najuzbudljiviji trenutak ipak je bio proglašenje najsportaša i najučenika škole. Među nominiranim sportašima i sportašicama proglašeni su dva srebrna i jedan zlatni.

Nominirane su učenice za najsportašicu škole: Nadia Dujmović, 8.c, Gabrijela Kastaneti, 8.c, Marija Medved, 8.d, Mihaela Milković, 8.b i Klara Pažin, 8.c.

Nominirani su učenici za najsportaša škole: Alessandro Alavanja, 8.c, Bojan Bajović, 8.a, Enio Češek, 8.c, Fran Prister, 8.d, Niko Zečević, 8.c.

Najboljima od njih uručene su brončane, srebrne i zlatne plakete. Među sportašima to su Bojan Bajović, Enio Češek, a zlatni najsportaš škole je Niko Zečević.

Među sportašicama su to Nadia Dujmović i Mihaela Milković, a najsportašica je Marija Medved.

Velika je čast biti nominiran među najboljim učenicima škole jer nije nimalo lako biti odličan u svih osam godina, ići na mnogobrojna natjecanja i smotre, biti uzornog ponašanja. U ovoj školskoj godini to su učenici 8.c  – Dora Bralić,  Matej Hajmaši, Klara Pažin, Karla Puž,  Lovro Švast i Niko Zečević. Proglašeni su najučenici i to – dva srebrna – Klara Pažin, Karla Puž, a zlatni, najučenik je Niko Zečević. Želimo im svim puno uspjeha u daljem školovanju, a Niki posebna čestitka jer on je najsportaš i najučenik naše škole!

Na kraju velika hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji svečanosti obilježavanja Dana škole, a posebice koordinatorima Maji Grdić i Mariju Karakašiću.