Najbolje smo Školsko sportsko društvo u Hrvatskoj

Hrvatski školski sportski savez i ove je godine, već tradicionalno u prosincu, održao svečanost školskog sporta u hotelu Sheraton u Zagrebu kako bi nagradio i dodijelio priznanja najuspješnijim pojedincima i školskim sportskim društvima koji su se svojim radom u programima i ostalim aktivnostima posebno istaknuli u području školskog sporta.

Svečanoj dodjeli nagrada nazočila je i ministrica Nikolina Brnjac, koja je istaknula:

-Glavni nam je cilj da djeci bude omogućeno redovito bavljenje školskom sportskom aktivnošću. Zato bih ovdje čestitala svima vama profesorima – bez vas, vašeg truda i angažmana, bez vaše ljubavi prema sportu i prvenstveno prema djeci, ne bismo imali ovakvu bazu potencijalnih vrhunskih sportaša, a njih zaista imamo i njima se ponosimo.-

Na dodjeli nagrada predstavljen je i Godišnjak školskog sporta za proteklu školsku godinu, nagrađeni su istaknuti profesori iz svih županija Republike Hrvatske te najuspješnija školska sportska društva osnovnih i srednjih škola.

S područja Virovitičko-podravske županije, Školsko sportsko društvo naše škole proglašeno je najboljim školskim sportskim društvom u Republici Hrvatskoj.

Nagradu za najbolje Školsko sportsko društvo u kategoriji osnovnih škola primili su ravnatelj Ivica Tomljanović, te nastavnici Maja Grdić, Goran Kozlinger i Mario Hrženjak, a svečanoj dodjeli nazočili su i tajnica Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Dora Međimorec, te predsjednik ŠSS VPŽ Saša Topić.

(www.icv.hr, skolski-sport.hr, vpz.hr)