Ena Fadljević najučenica je naše škole za 2015./2016.

U petak, 27. 5. 2016., održana je prigodna priredba kojom su se naši osmaši oprostili od osnovne škole te su proglašeni oni najbolji od najboljih učenika. Program su otvorili plesači razredne nastave pod vodstvom učiteljica Jasenke Jurić – Ćivro i Irene Balint. Program je nastavljen točkama učenika osmih razreda gdje su se predstavili pjesmom, plesom i literarnim izričajem. Mlade pjevačice Ana Lanšćak i Iva Kajić uz pratnju Matije Relića ( čelo), Lucije Volenik ( klavir) i Arianne i Lene (violine) pripremili su s nastavnicom Zumbulkom Foret pjesmu „ Say Something“.

DSC03366DSC03372DSC03379DSC03382DSC03396DSC03380DSC03398

U ime svih razrednika, kojih  je bio popriličan broj u ovoj generaciji, učiteljica Izabela Konto zahvalila je svim učenicima, roditeljima i učiteljima koji su ih vodili svih ovih osam godina i  poželjela im puno uspjeha u donošenju budućih odluka te školovanje u srednjoj školi.

DSC03406

Naše cheerleadersicae, pod  budnim okom učiteljice Ane Milković  uvele su nas u sljedeći dio programa – proglašenje  najboljih učenika i najboljih i sportaša.

DSC03414

Izbor Najučenika/ce i Naj-sportaša/ce provodi se prema Odluci o kriterijima izbora Naj-učenika i Naj-športaša škole koju provode dva povjerenstva imenovana u ime Učiteljskog vijeća. Jedno se povjerenstvo imenuje za izbor najučenika/ce, a drugo za izbor najsportaša/ce. S obzirom na veličinu naše škole uvijek je više takvih izvrsnih i potrebno je naći najuspješnijeg, zato i postoje nominacije učenika  u obje kategorije. Pomnim  pregledom rezultata, općeg uspjeha, vladanja, prebrojavanjem glasova razrednih vijeća i nominiranih učenika dolazi se do tri imena u svakoj kategoriji : uspješan – uspješniji – najuspješniji.

Ove školske godine to su sljedeći učenici:

U sportu je  to brončana Mihaela Mrkša iz 8. d i srebrna Petra Veseli iz 8.c razreda, a zlato među sportašicama ove godine odnijela je Helena Lukačević iz 8.c razreda.

DSC03438DSC03429DSC03433

Među sportašima istaknuli su se učenici 8. d razreda i to brončani sportaš Matej Vinak, srebrni Leon Davidović te najuspješniji među njima Angelo Bernardo Radović može se pohvaliti zlatnom plaketom. Uz njih nominirani su bili i Saša Legen, učenik 8.d razreda  te Davor Harš, učenik 8.c razreda.

DSC03446DSC03427

Za najučenike ove školske godine odabrana su tri učenika između šest nominiranih i to prema sljedećem redoslijedu:

Najučenicom, nagrađenom zlatnom plaketom i prigodnim poklonom, proglašena je Ena Fadljević iz 8. d razreda.

U stopu je slijede izvrsna Ina Moslavac iz 8.d, nagrađena kao prva srebrna učenica i Mihael Grgurević  iz 8.c kao drugi srebrni učenik,  koji su isto tako primili prigodan poklon.

Uz njih troje najboljih, nominirani su bili i učenici Iva Ferenčević iz 8. d razreda te Karlo Ila i Sara Oštrić iz 8. b razreda.

DSC03459DSC03469DSC03470DSC03489

ČESTITAMO NAŠIM NAJUSPJEŠNIJIM UČENICIMA JOŠ JEDNOM.

Ovu malu školsku svečanost velikog značaja završio je naš zbor pod vodstvom učiteljice Zumbulke Foret,  koji su nam poslali prekrasnu poruku kroz pjesmu  Ostvari svoje snove!

DSC03479

tekst – Nina Babić, pedagoginja

foto – Renata Sudar, prof.