Dorotea Hodak najučenica za šk.god. 2019./2020.

Obavijest o kandidaturi i nominiranim učenicima za šk. god. 2019./2020.

Svake godine zadnji tjedan u mjesecu svibnju u našoj je školi posebno svečano jer se obilježava Dan škole i proglašenje najučenika i najsportaša škole. Nažalost, ove ćemo godine Dan škole obilježiti na sasvim drugi način zbog situacije izazvane pandemijom zbog koje smo morali prekinuti nastavu, natjecanja i sve ostale aktivnosti te nastaviti rad s učenicima nastavom na daljinu. Zato se i rezultati natjecanja i uspjeh boduju samo do 8.r. Odličan uspjeh i sudjelovanje na natjecanjima i smotrama donose učenicima određene bodove kojima se mogu prijaviti za kandidaturu. Ove godine prijavilo se 16 učenika 8.r. Povjerenstvo za izbor pregledalo je sve dokumente učenika i napravilo ljestvicu od 7 učenika koji su nominirani za titulu najučenika škole. Svi će učenici i roditelji dobiti obavijest kako će im biti uručene nominacije, nagrade i plakete. Čestitamo svim učenicima 8.r. koji su svojim uspjehom i aktivnošću nominirani za najučenika.

Najučenik škole za 2019-2020

U nastavku možete pogledati tablicu s nominiranim sportašicama i sportašima za ovu šk. godinu.

Najsportašica, najsportaš škole za 2019-2020

Malom svečanošću ispred ulaza u školu proglašeni su najučenici, najsportaši i najsportašice škole.

Zlatna učenica – najučenica škole je Dorotea Hodak, prva srebrna učenica je Laura Tržić, a drugi srebrni učenik je Oton Fadljević.

U kategoriji sportaša poredak je sljedeći:

Najsportaš škole je Saša Ivan Švarbić, a slijede ga Samuel Prevedan, Oton Fadljević, Ivan Martić, Gabrijel Blažičević i Karlo Starčević.

Najsportašica škole je Nika Kozlinger, a slijede ju Lea Kozlinger, Klara Crnoja, Laura Oršulić, Tea Strusa, Paula Ištvanović i Anja Šantić.

Čestitamo svima najboljima i želimo im puno uspjeha u daljnjem školovanju.