Dobro nam došli, dragi prvašići!

          

                                      Dobro nam došli, dragi prvašići!

„Djevojčice i dječaci, budući đaci, dobro nam došli!

Željno vas očekujemo i naša škola vam je širom otvorila vrata!“

          Uzviknuli su danas naši mladi voditelji, Magdalena Šuper i Tvrtko Tomljanović. Dobrodošlicu prvašima zaželjele su i  njihove buduće učiteljice Snježana Hađija, Kornelija Šarić i Snježana Volenik.

Učenici 3. i 4. razreda sa svojim učiteljicama Renatom Kovač, Irenom Balint, Ivanom Ternjej Stanivuković i Jasenkom Jurić-Ćivro razveselili su prvaše pjesmom, plesom i recitacijama.

           Prvaše su pozdravili ravnatelj  Ivica Tomljanović, gradonačelnik Ivica Kirin, pročelnik  Alen Bjelica te policijski djelatnici i predstavnik HAK-a.

„Dragi Prvaši, ovi prostrani hodnici i lijepe učionice bit će ubuduće vaš drugi dom. Želimo vam da učite igrajući se i da se igrate učeći. Budite marljivi, veseli đaci. Neka vam svaki dan u školi bude radostan!  Želimo vam puno, puno petica!“

Hrabro, radosno i strpljivo učenici su kročili  nakon priredbe i slikanja u svoju ČAROBNU UČIONICU.Nakon upoznavanja poslušali su priču o prijateljstvu i na radost svojih roditelja odradili prvi školski dan. 

Kako je bilo u područnim školama…

Učiteljica Ana  u Čemernici je izašla iz škole. Ispred škole dočekale su ju širom otvorene oči i krezubi osmijesi malih prvašića koji još čvrsto drže za ruku svoje mame i jedva čekaju vidjeti što ih očekuje. Velikom događaju polaska u prvi razred prisustvovali su i pedagoginja Nina Babić te ravnatelj Ivica Tomljanović. Srdačno su pozdravili roditelje i djecu te im podijelili žute kape kako bi bili uočljivi u prometu.

Današnji dan bio je poseban i za sedmero mališana iz Milanovca. Uzbuđeni i sretni, po prvi su puta sami ušli u svoju školu ostavivši iza sebe ponosne roditelje. Željni znanja sjeli su u klupe i pažljivo slušali učiteljicu Ivanu. Prvašiće su također posjetili ravnatelj i pedagoginja koja je tom prigodom učenicima podijelila tradicionalne žute kape za sigurnije kretanje đaka prvaka u prometu. Upoznavanje, pjevanje i igra upotpunili su prvi školski dan. Veselimo se novim izazovima koji su pred nama!

Veselo je bilo danas u Rezovcu zbog puno novih i starih osmijeha, razgovora, pjesama – Škola je otvorila svoja vrata i učenici su ušli neki u svoje stare, a neki u svoje nove učionice. Osobito uzbudljivo je bilo učenicima prvacima koji su prvi put kročili u školu, u svoje razrede i upoznali svoju učiteljicu Jelicu i nove prijatelje. Započeli su nove igre, započeli su graditi nove snove pa im zato od srca čestitamo i želimo dobrodošlicu.

DOBRO DOŠLI

DOBRO DOŠLA DJECO DRAGA

ŠKOLA VAM JE NOVI DOM

ZABAVA, VESELJE, SNAGA

ČEKA VAS U CARSTVU TOM

DOBRO DOŠLI – KAŽE PLOČA

DOBRO DOŠLI – KAŽE KLUPA

UČITELJICA VAS VAŠA VOLI

OD SADA STE UVIJEK SKUPA

DJEVOJČICE, DJEČACI

PRAVI MALI ĐACI

U ŠKOLU STE POŠLI

DOBRO DOŠLI, DOBRO DOŠLI

Uz igru, pjesmu i druženje prvoga dana nastave, učenici  Područnih škola Rezovačke Krčevine i Taborište također su zajedno sa  svojim učiteljicama Kristinom i Dunjom radosno  dočekali i pozdravili svoje nove malene prijatelje iz 1. razreda. Pozdrave dobrodošlice također su uputili ravnatelj i pedagoginja. Uspješno, zanimljivo, uzbudljivo i iznenađujuće brzo proletio je naš prvi dan susreta. Neka veselo i radoznalo raspoloženje potraje dugo.  O svemu više u galeriji ispod.

A svu sreću i uspjeh u novoj školskoj godini želimo i svim našim učenicima od onih iz drugih pa sve do naših najstarijih osmih razreda!

Učenici i učiteljice razredne nastave