Djed Mraz u PŠ Rezovačke Krčevine

Danas, 13. 12. 2016., našu PŠ Rezovačke Krčevine, zahvaljujući  novinskoj kući 24sata, posjetio  je Djeda Mraz i oduševio učenike od 1. – 4. razreda. Djedica se ušuljao u školu s velikom crvenom vrećom poklona. Učenicu su bili oduševljeni njegovim dolaskom. Djed Mraz im je ispričao sve o svom dugom putovanju sa Sjevernog pola, radionici igračaka u kojoj vrijedno rade vilenjaci i sobu Rudolfu.

134

Predstavio im je i svoje novo prijevozno sredstvo koje juri kada nema snijega, a zove se Mrazomobil. Budući da je vreća s darovima bila teška učenici su pomogli Djedici da ju smjesti na sigurno. Učenici su zajedno s Djedicom otpjevali pjesmu Zvončići.

678

Naši su učenici za Djedicu pripremili i pokoju recitaciju, a sve su začinili s plesom gdje im se i sam Djedica  pridružio. Na kraju druženja Djed Mraz je uz pomoć novog vilenjaka Luke učenicima podijelio prigodne darove i saslušao njihove želje, a sami učenici su Djeda Mrazu obećali da će biti jako dobri cijelu godinu. Zahvaljujemo Djeda Mrazu i novinskoj kući 24 sata na prekrasnom iznenađenju.

Nina Babić