Dan škole i proglašenje najučenika te najboljih sportaša

Svake godine krajem mjeseca svibnja naša škola obilježava svoj dan. Ova je šk. godina posebice značajna jer smo njome obilježili 4o.obljetnicu škole te 140 godina od rođenja Ivane Brlić – Mažuranić po kojoj je škola dobila ime. Za tu su prigodu učenici i učitelji pripremile prigodnu izložbu u holu škole i svečanost u dvorani u kojoj su sudjelovali školski zbor, mali zbor, ritmička skupina razredne i predmetne nastave mladi pjevači te folkloraši.

Na svečanosti su predstavljeni i nagrađeni učenici koji su osvojili 1. 2. i 3. mjesto na žup. natjecanjima kao i oni koji su sudjelovali na državnim natjecanjima i smotrama. I ove su godine sportaši sa svojim voditeljima osvojili mnogobrojne medalje i pehare. Opet smo ponosni što je naša škola najbolja u županiji u sportu i LiDraNu, a u natjecanjima je na drugom mjestu.

Titule najboljih sportaša pripale su Mariji Petrović, Kristijanu Smiljčiću, Tei Grizelj, Robertu Ivankoviću, Josipi Kaselj _ najsportašici te Marinu Bloudeku – najsportašu škole.

Među 6 najboljih učenika nominirani su: Robert Bigec, Sven Blaževski, Heidi Černeli, Marino Bloudek, Marko Bratranek i Josipa Kaselj. Titule srebrnih učenika pripale su Josipi Kaselj i Marinu Bloudeku, a najučenik škole za 2013./2014. je učenik 8.b Sven Blaževski.

Ravnatelj škole zahvalio je svim učenicima i učiteljima na osvojenim rezultatima, čestitao jubilarcima te najboljim učenicima i sportašima škole.