Četvrtaši se oprostili od malog krila škole

U utorak, 12. lipnja održana je priredba u holu škole. Četvrti razredi matične škole pripremili su sa svojim učiteljicama i učiteljicama engleskog i njemačkog jezika priredbu za roditelje, bake, djedove… i za sve koji su sudjelovali u njihovom četverogodišnjem školovanju.U priredbi su sudjelovali svi učenici 4.a, 4.b i 4.c razreda čineći  jednu složnu cjelinu. Igrokazom, pjesmama i plesovima istkala se vesela priredba kojom su pokazali koliko su u ove četiri godine naučili, uvježbali, odrasli…

Četiri godine čine se tako malo, a tako je mnogo trenutaka i truda utkano u njima. Isticat i pamtit ćemo one lijepe trenutke, a one manje lijepe brzo zaboraviti.

Jedan je period školovanja završio. Mnogo se učilo i naučilo, trudili smo se svi i radili, a sada je vrijeme da naši četvtaši okrenu novi list i hrabro krenu dalje. Nadamo se da će prenijeti sve lijepe trenutke u svoje nove dane i na njima graditi nove lijepe školske trenutke i uspjehe.

Možda je vrijeme za rastanak ali ne i za brisanje uspomena. Uspomene su pokloni iz srca ali i sjećanje na lijepe stvari. One se ne mogu izbrisati jer su spremljene u veliku ladicu s našim srcima.

Učiteljice Jasenka, Irena i Nataša