Upisi u srednju školu – potpisivanje prijavnica

Dana 26.6. 2017. godine započele su prijave obrazovnih programa za upis u 1. razred srednje škole i traju do 10. 7. 2017. kada sustav zaključava liste. Nakon zaključavanja lista počinje ispis prijavnica. Prijavnica je dokument koji pokazuje učenikovu konačnu listu prioriteta (srednjih škola) koju je odabrao.  Prijavnicu za svakog učenika ispisuje (printa) razrednik a potpisuju je učenik i jedan roditelj/skrbnik. Potpisana prijavnica jedan je od uvjeta upisa u srednju školu.

Potpisivanje prijavnica u našoj školi obaviti  će se 11. 7. 2017. godine u vremenu 8:00-14:00 sati. U navedeno vrijeme prijavnicu trebaju doći potpisati učenik i jedan roditelj/skrbnik.

  1. 7. 2017. objavljuju se ljestvice konačnog poretka na kojoj je vidljivo u koju srednju školu se učenik može upisati. Objavom ljestvica konačnog poretka učenik još uvijek nije upisan u srednju školu, već svoj upis mora potvrditi u srednjoj školi. Potvrda upisa u srednjoj školi je od 13.-19. 7. 2017. godine.

Prilikom potvrde upisa učenik u srednju školu dostavlja upisnicu i ostale dokumente  koje pojedina škola određuje (npr. ugovor o naukovanju, liječnička potvrda za pojedina zanimanja i dr.)

Upisnicu učenik sam ispisuje (printa) iz sustava NISpuSŠ. Na upisnici se nalazi srednja škola koju učenik može upisati (samo jedna). Upisnicu potpisuju  učenik i roditelj, te je tako potpisanu učenik  dostavlja u srednju školu.

Učenicima koji nisu u mogućnosti sami ispisati upisnicu biti će omogućeno da upisnicu ispišu u našoj školi 14. 7. 2017. godine u vremenu 8:00-10:00 sati. Da bi se upisnica mogla ispisati iz sustava potrebno je učenikovo korisničko ime, lozinka i pin.

Razrednici 8. razreda